Hier sta ik danโ€ฆ
Klaar om weer mensen te ontvangen in ons Louโ€™k up huis. Een warme familie die ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ neemt van een bijzondere papaโ€ฆ
Samen met 2 van mijn zonnige assistenten.
We kijken elkaar aan bij het ontvangen van de eerste gasten met een gelijkgestemde, hartverwarmende glimlach.
Dit voelt ๐˜‡๐—ผ ๐—ท๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜, dit is zoโ€™n match โ€ฆ echt ๐—ต๐—ฒ-๐—บ๐—ฒ๐—น๐˜€ gewoon.
Ken je dat gevoel van ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜ ? Zo een warme ๐—ด๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ die door elke kleinste vezel van je lichaam stroomt. Een ๐˜๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด die elk snaartje raakt en meetrilt in de flow.
Een vertrouwd en solide gevoel, met 2 voeten op de grond en toch zo ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป met het groter geheel.
De ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ die al glimlachend alle noten verspreidt als kleine en toch gevoelige gelukskes.
De ๐˜‡๐—ผ๐—ป die haar ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป laat vallen op iedereen die binnenkort, ook wanneer ze niet schijnt.
๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป worden opgehaald, een lach en een traan gedeeld. Zo spontaan en in een ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ.
Alles loopt vlot over in elkaar: het warme onthaal, de spontane gesprekken, de ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด met een lach en een traan, het eten van een frietje op zijn gezondheid,..
Een ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ โ€œDit is zo mooi, het klopt helemaal.โ€
โ€œHet voelt alsof ik je al heel lang ken, zo vertrouwd. Is het door je warme, zachte stem โ€ฆ ik weet het niet. Echt wauwโ€™โ€
Ik kan je verzekeren dat er niets is dat mooier is dan wat ik nu kan en mag doen met Louโ€™k up.
Mensen op de ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป in hun leven die ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป te laten voelen.
Wat een ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด. ๐Ÿ’›
Ik kan alleen maar dankbaar kijken naar wat er nu is. Al is er altijd dat ๐—ด๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ท๐—ฒ van het ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐˜€ van onze Lou. โ˜€๏ธ
Prachtig gezinnetje, wij vier.
En met die laatste zin rolt er een traan over mijn wangโ€ฆ ๐Ÿ’›
Fijne zondag iedereen๐Ÿ˜˜
#afscheid #afscheidopmaat #troost #koesteren #uitvaart