Wat doen we voor jou?

Er moet zoveel geregeld worden bij een overlijden dat de dagen vaak druk en chaotisch aanvoelen. Je voelt jezelf vaak verdoofd en dan is het fijn dat sommige dingen voor je worden vastgepakt. Zo kan jij je focussen op het afscheid nemen en je verdriet er gewoon laten zijn.

Vanaf het moment na het overlijden staan we naast je, we ontzorgen jou en verdelen het takenpakket of nemen alles over. We bespreken de mogelijkheden en gaan ermee aan de slag.

Jij bepaalt wat je zelf wil doen en wat niet. We zijn er voor jou, gedurende die hele periode tot aan het afscheid en ook daarna.

We werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. De leveranciers waar me mee werken, hanteren dezelfde visie en zijn vaak, net als ons, kleine lokale organisaties. Dus hun prijs is ook wat we aan jou doorrekenen. Heel helder en transparant, ook voor de extra kosten.

Onze ervaring leert ons dat we toch gemiddeld een 28 uur bezig zijn met het creëren van het mooiste afscheid. We zijn bijna dag en nacht bereikbaar en vinden “er zijn” & “ontzorgen” voor jullie het allerbelangrijkste.

Waarvoor kan je beroep doen op ons:

Lou’k up werkt hiervoor, sinds 1 oktober ’22 , samen met Katrien van Glowish. Ik leerde haar kennen toen ik samen met haar, het afscheid van haar zus mocht organiseren. We deelden duidelijk dezelfde visie, er was meteen een match. Zo dankbaar voor deze samenwerking want samen kunnen we anderen nog meer laten stralen.

“ Want iedereen verdient het om nog een laatste keer te stralen…”